Plastová okna do vašeho bytu a domu
zkušenosti, profily, firmy, cena, provedení

Doporučujeme

ak-vse-o-kamerach-230

du-banner-230x500

 

Úprava materiálu hračkou! Vibrační bruska se slevou, příslušenstvím a zárukou na Rucni-naradi.cz

Čtvrtecka.cz - odborník na malování a stěhování v Praze a okolí

Nábytek a kuchyňské linky pro dokonalé bydlení

Pořiďte si kvalitní venkovní žaluzie pro vaše okna.

Cenové kalkulace kuchyní a 3D návrhy kuchyní na míru ZDARMA - Stylishrooms.cz.

 
Reakce majitelů

Vyjádření k recenzi - ZLATÝ DOMOV ART s.r.o.

Vážení zákazníci,
dovolujeme si reagovat na nekalou recenzi údajné Mariany. Můžeme Vám sdělit, že v průběhu posledního půl roka, nebyla žádná zákaznice jménem Mariana u naší firmy a také, že veškeré závazky vůči zákazníkům máme splněné. Ohledně pomluvy vůči mé osobě, jsem toto oznámil na Polici ČR a jako důkaz dokládám níže úřední záznam o podání vysvětlení Policií ČR. Co se týká tohoto oznámení Policie ČR, věříme, že každý rozumný člověk skutečně pochopí, že v dnešní době internetu, lze vytvořit spousty očerňujících recenzí na kteroukoliv firmu i osobu. Zároveň Vás tedy prosíme, abyste veškeré recenze ,,NÉ JEN NA NAŠI FIRMU“ brali jako neadekvátní soutěží mezi firmami na internetu. Pro úplnost uvádím stránky ministerstva vnitra, kde si můžete dohledat jakoukoliv hledanou osobou: http://www.vyhledavace.cz/policie/celostatne-hledane-osoby.html

Dále bychom Vám rádi na závěr oznámili, že tuto kauze řeší nadále Policie ČR ve spolupráci s naším právním oddělením.

Úřední záznam o podání vysvětlení :

Oznameni1 Oznameni23

Příspěvek do diskuze
:
:
: *Vyplňte tento kód: 365 (slouží k ochraně proti komentářovému spamu)
Všechny položky jou povinné

Vávrová Daniela  (4.9.2017 18:53)

Dobrý den, chtěli bychom Vám, touto formou poděkovat za skvěle odvedenou práci při výměně oken na našem domě v Liberci. Od prvního kontaktu při zaměřování oken a dveří až po dokončení všech prací, jsme byli nadmíru spokojeni. Vše bylo perfektně připraveno, práce byly prováděny pečlivě. Konečný výsledek je skutečně hodný velké pochvaly všem pracovníkům Vaší firmy. Okna i dveře jsou prostě skvělé. Ještě jednou moc děkujeme. D. Vávrová a Ing. S. Kratina

Klára Jindráková  (21.8.2017 9:06)

Naše objednávka na dřevo hliníková okna byla vyřízena dobře. Sice jsme na ně měli delší čekací lhůtu, 8 týdnů ale myslím že je to vzhledem k množství oken a materiálu celkem odpovídající doba. Okna máme doma namontovaná přes 6 měsíců a jsme maximálně spokojení s typem dřevo hliníku. Náš dům zevnitř dřevěná okna pěkně zútulnila a zvenku je dřevo pěkně chráněno, I cena za okna byla příjemná.

petrcernicky  (31.7.2017 16:41)

To co tady pise pan Slovak jsou sama hovna ,na pana Slovaka a jeho matku je podana hromadna zaloba,vybral zalohy a nic neudelal.posledni info od policie,je ze dluzej pres 1mil.kc.jsem sam poskozenej,v pripade vice info volejte 602212658.

Ujhazi Marian  (5.4.2017 20:48)

9.12.2016 došlo k podpisu smlouvy. V lednu byla velká zima, v unoru byl p. Slovák chory a tak jsem souhlasil s dodatkem smlouvy s tim ,že realizace bude do konce března. Nakonec jsem dostal přislib na 30. resp.31.3 2017. Dnes je 5.4.2017 a stále nic. Hledám další poškozene za účelem společného postupu. Muj tel. je 608 325 897

Sergej  (3.4.2017 21:22)

Od zlatého domova sem oobjednal okna. Smlouvu sem podepsal 24.10.2016. A zálohu sem poslat 68000,- tisíc
p.Slovák říkal že objednávku dodá za 4 až 6 týdnů. gdyš prošlo 2 měsíce od podepsání smlouvy začal jsem volat tak mě říkal že dáme to dohromady. A bylo to řečeno znovu a znovu.pak sem podepsal další smlouvu ze to dodá 31.3.2017. A zatím nic, ani nezveda telefon. Asi to budú řešit přes právníka.

Zd.K.  (27.3.2017 22:04)

Tak se rok s rokem sešel a pan Slovák je asi opravdu podvodník.Zakázka stále není hotová a asi po 150 ujištění,že to již bude.Montáž měla být hotova koncem června 2016 a máme skoro duben 2017 a nic.

Maštalíř Karel  (4.2.2017 20:09)

Od Zlatého domova máme na chatě namontována plastová okna Veka 8ks včetně vchodových dveří . Práci odvedli rychle a dobře. Dodrželi rozpočet tak jak bylo stanoveno. Na mou žádost nám také vyměnily okenní kliky které se nám v katalogu líbily více a bez doplatku což oceňuji. Děkujeme za dobře odvedenou práci.
Maštalířovi.

zd.  (15.12.2016 22:58)

Z vlastní zkušenosti vím,že nejste spolehlivý obchodník.Zakázka garantovaná na srpen 2016 není stále hotova o což nám již nejde.Jde o vrácení zálohy kterou jste slíbil na 15.12.2016 vrátit a také nic jako již mnoho slibů před tím.Asi se ani nestydíte pane Slováku.Kal.

miroslav  (23.11.2016 14:05)

Okna zlaty domov jsou podvodnici konkretne pan Slovák penize schrabl okna nedodal už to budu 2 roky ani penize kterej distal nevratiš všechny zakaznicka varuji365

Kalous  (14.9.2016 23:17)

Nějaký problém zde bude,máme již třetí termín dodání který je sice na konci měsíce září 2016 ale komunikace nějak vázne?Tak nějak nevím?Budu informovat dále,jak to dopadne.Zd.K.

T.Filip  (11.8.2016 12:42)

Nejen dalsim peti lidem,ale i nam dluzi zalohu,smejd.

petrcernicky  (15.6.2016 12:03)

Dobry.kdyz je to všechno blbost,tak kdy me a dalším peti lidem co vim vratite peníze za vybrane zalohy na okna?dekuji za odpoved


Provozovatel nenese odpovědnost za příspěvky diskutujících a nevyjadřují názory provozovatele.
Vytvořilo Anawe